Ольга Сумьска та Руслан Сенічкін приготують на Різдво кутю з різних регіонів України

ольга сумська кутя
У курортному місті Яремче 5-8 січня пройде шостий фестиваль української культури та традицій WINTER ROMANTIK FEST. Захід проходить у гостинному готелі Romantik Spa Hotel, у Карпатах на березі гірської річки Прут.

На фестивалі традиційно збирається багато українських знаменитостей. Цього року на Різдво у Яремче будуть співати колядки з Наталією Бучинською, Тетяною Гончаровою, Ольгою Сумською та Віталієм Борисюком. Окрім того, місцевим гуцульським колоритом порадують присутніх етно-колективи. На Святий вечір разом з популярними ведучими Русланом Сенічкіним та Людмилою Барбір («Сніданок з 1+1») учасники фестивалю будуть готувати кутю за рецептами різних регіонів України та обиратимуть найкращу.

 «За 6 років проведення фестивалю ми переконались, що українці прагнуть дізнаватися більше про традиції та культуру як свого, регіону, так і інших, - говорить засновник фестивалю та власник Romantik Spa Hotel Іван Гаврон. – Карпати та Гуцульщина багаті народними традиціями та ремеслами, смачною кухнею та надзвичайним фольклором. А кращого місця, щоб вивчити та продегустувати все це,  ніж Яремче – не знайти. Звісно, Картати, окрім всього цього ще й прекрасне місце для святкування Різдва».

 За роки проведення фестивалю WINTER ROMANTIK FEST напередодні Різдва у Святий вечір організатори пригостили святою вечерею близько 3000 людей, приготували 500 літрів куті та понад 9000 вареників. Встановили рекорд на найдовшу гуцульську ковбаску - 27 метрів. Навчили гостей майструвати справжню різдвяну зірку та заплітати обрядовий дідух з пшениці.

Идеальная зима с UBF Kids Club: больше развлечений и рождественских чудес!
Предыдущий материал

Идеальная зима с UBF Kids Club: больше развлечений и рождественских чудес!

новый год афиша
Следующий материал

Творчество и веселье на мероприятии HAPPY//NEW

Новости партнеров